Vissza a főoldalraA WEB oldal üzemeltetésével, a jászfelsőszentgyörgyi lőtér, szeretne lehetőséget biztosítani a felhasználóknak, hogy megtekintsék a lőtér életét, felvegyék a kapcsolatot a lőtér kezelőjével, a lővészklub vezetőjével.

A regisztrált felhasználók, bejelentkezés után egyéb információkhoz is jutnak! Ahhoz, hogy valaki bejelentkezett felhasználó legyen, a "Regisztráció kérés" menüpont segítségével el kell indítani a regisztrációt. Ezt követően a lőtér vezetése dönt a regisztráció jóváhagyásáról. Amennyiben a regisztrációt jóváhagyják, úgy kapni fog egy ideiglenes jelszót, mely segítségével be tud jelentkezni. A felhasználó jogait, a lőtér adminisztrátora fogja beállítani az igény elbírálása után!

Az ideiglenes jelszót lehetőleg minél rövidebb idő alatt meg kell változtatni a "Profil módosítás" menüpont alatt!
Ezt követően csak a felhasználó ismeri a jelszót!

Bejelentkezés:
Be kell gépelni a felhasználó nevét, jelszavát, a képen látható karaktereket majd rá kell kattintani a "Belépés" gombra. Sikeres belépés esetén a kék mező zöldre vált, jelzi a sikeres belépést és megjelennek a felhasználó által elérhető menüpontok.

Bejelentkezési idő letelte:
Biztonsági megfontolásból, amennyiben a bejelentkezett felhasználó a meghatározott időtartam alatt nem végez aktív tevékenységet a weboldalon, a rendszer kilépteti és a további használathoz, újra kéri a felhasználó azonosítását. Ekkor a további használathoz újra be kell lépni!

Bejelentkezés:
A billentyűzet F11 funkció billentyűjének leütésével, ki- be- kapcsolhatja a böngészője fejrészét! Így megnövelheti a látható területet!

Kilépés:
Kérem, hogy a belépett fogyasztó a "Kilépés" gombbal lépjen ki, majd ezután a böngészőt zárja be!

Vissza a főoldalra